BrillMasters

Rólunk

Gyémántkapu Idősek Otthonában is segít a BrillMasters!

A koronavírus-járvány időszakában minden területen fontos a fertőtlenítő,- és tisztítószerek elérhetősége, az idős otthonok is jelentősen érintettek ebben a problémában. Örömünkre szolgál, hogy adományunkkal segíteni tudtunk olyan intézméneyeknek, amelyek támogatják az idős és betegséggel küzdő emberek egészségét és a vírussal szembeni védekezését.

BrillMasters
elolvasom 2020.10.13.

Brand fesztivál a Balatonon

Augusztusban a balatoni Brand fesztivál keretein belül új arculatunkat felvonultatva körbejártuk a Balatont. Az esemény résztvevői megismerhették termékeinket és első kézből tapasztalhatták meg a lebomló tisztítószerek új generációját. A fesztiválon való részvételünkkel lehetőséget szerettünk volna teremteni, hogy a lehető legtöbb emberrel ismertessük meg a vegyszermentes takarítás előnyeit.

BrillMasters
elolvasom 2022.08.18.

Közös munka A Szimbiózis Alapítvánnyal

A miskolci Szimbiózis Alapítvány segítő tevékenysége a fogyatékossággal élő emberek életminőségének javítására irányul. Segítik a gondozásuk alatt élőket abban, hogy egyenrangú polgárokként, értékes munkájukkal jelenhessenek meg a mindennapokban.

BrillMasters
elolvasom 2022.09.06.

Köszönőlevél Vizsolyból

Elkötelezettek vagyunk, hogy tegyünk a környezetünkért, a társadalomért és a nemzeti értékekért egyaránt, ezért tisztítószerekből álló adományt adtunk át a Vizsolyi Református Egyházközség alapítványának, akik támogatják a gyülekezet közösségének fejlődését és méltón őrzik az egyházi és történelmi értékéket.

BrillMasters
elolvasom 2020.06.29.

„Mert mindig van nálunk nehezebb helyzetben lévő”

Kézenfekvő volt, hogy miskolci tisztítószergyártóként a miskolci önkormányzatnak is adományozzunk a vírusveszély idején. Tudjuk, hogy ők a megfelelő helyre juttatják el a termékeket, és a lehetőségeinkhez mérten igyekeztünk segíteni.

BrillMasters
elolvasom 2020.